Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

1 oktober is de Dag van het Gastouderbureau: welk bureau zet jij in het zonnetje?

Nysa heeft 1 oktober uitgeroepen tot Dag van het Gastouderbureau. De brancheorganisatie voor gastouders heeft afgelopen 16 september gastouders in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker en Gastouder, maar nu zijn de gastouderbureaus aan de beurt. Welk gastouderbureau geef jij op?
1-oktober-is-de-dag-van-het-gastouderbureau-welk-bureau-zet-jij-in-het-zonnetje
Romolo Tavani / stock.adobe.com

Geen gastouderopvang zonder gastouderbureaus. En die mogen best eens wat aandacht krijgen, vindt Nysa. Daarom riep de brancheorganisatie 1 oktober uit tot Dag van het Gastouderbureau. Vorig jaar vond de eerste editie plaats, en aanstaande vrijdag 1 oktober is de tweede keer dat deze dag gevierd wordt.

In het zonnetje

Nysa zoekt gastouderbureaus die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden, een pluim voor al het harde werken van het afgelopen jaar, omdat zij bijvoorbeeld veel activiteiten of scholing organiseren voor hun gastouders, de gastouders intensief begeleiden bij hun werk of op een andere manier een steun en toeverlaat zijn.

Met wie vorm jij een team?

Nysa roept op: ‘Met welk gastouderbureau vorm jij een team en heb je een succesvolle samenwerking? Nomineer je favoriete gastouderbureau en geef aan waarom jullie een goed team vormen.’ Een gastouderbureau opgeven kan via de Facebookpagina van Nysa of door een mailtje te sturen naar communicatie@stichtingnysa.nl met daarin de naam van het gastouderbureau en de reden waarom je dit bureau nomineert.

Op vrijdag 1 oktober kiest Nysa 5 gastouderbureaus uit die een verrassing krijgen toegezonden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.