Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zomer bij SKSG in Groningen

SKSG Groningen zat afgelopen zomer niet stil. Eindelijk eens volle bso-dagen en die werden niet gevuld met het standaard programma. Van wadlopen tot vliegers maken: de zomer van 2013 was geweldig!
Zomer bij SKSG in Groningen
Foto: SKSG Kinderopvang

Zo ging locatie SKSG Barabas naar Pieterburen om daar met elkaar te gaan wadlopen. Op SKSG Pierewiet mochten de kinderen o.a. exotisch fruit proeven en een aantal locaties liep het ‘Blote voetenpad’. Zo had SKSG Zuiderzon vorige week de dierenambulance op bezoek en mochten de kinderen de ambulance van binnen bekijken. Ook stond een ritje met de trein op het programma. De oudste kinderen gingen naar het Scheepvaartmuseum waar ze het lokale station OOG Radio en TV tegenkwamen en een interview bleef natuurlijk niet uit..

Vliegers

De locaties deden nog veel meer leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een kookworkshop volgen, knutselworkshop in een atelier, Martinitoren beklimmen, uitstapje naar de Hoornse Plas, vliegers maken etc.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.