Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Werkgever of (hr-)professional? Doe mee aan de arbeidsmarktpeiling

Ben je werkgever, leidinggevende of (hr-)professional in de kinderopvang en wil je graag een actueel inzicht in de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche? Doe mee aan de arbeidsmarktpeiling van Kinderopvang werkt!.
laptop
Beeld: iStock

Door je op te geven voor het panel van Kinderopvang werkt! ontvang je zo’n drie á vier keer per jaar een aantal vragen in je mailbox over jouw organisatie. Zo help je de hele branche met een actueel inzicht in het personeelstekort én succesvolle oplossingen. Om tot een goed beleid te komen is namelijk informatie uit het werkveld onmisbaar.

Meedoen

Wil je meedoen aan de peiling? Meld je dan hier aan voor het panel van Kinderopvang werkt! >>

Eerdere peilingen

Sinds 2020 voert Kinderopvang werkt! de arbeidsmarktpeilingen uit. Hierdoor hebben zij een goed beeld van de ontwikkelingen in het personeelstekort en de gekozen oplossingen. Bekijk alle arbeidsmarktpeilingen van Kinderopvang werkt! tot nu toe >>

Een veelgehoorde manier om het personeelstekort in de kinderopvang op te lossen is door (onder meer) de deeltijdfactor in de branche te verhogen. Daarom start Kinderopvang werkt! binnenkort met een proeftuin om in kaart te brengen hoe contractuitbreiding in de kinderopvang in de praktijk gerealiseerd kan worden >>

Bron: Kinderopvang werkt!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.