Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Week van het Jonge kind: doe mee

Nog even en de Week van het Jonge Kind begint. Voor het derde opeenvolgende jaar is dit dé week voor (kinderopvang)organisaties om te laten zien wat ze bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. De themaweek start met een groot congres op 10 april en loopt officieel van 12 tot 18 april.
<p>De Week van het Jonge Kind heeft dit jaar als thema 'Spelen is meer dan spelen'.</p>
De Week van het Jonge Kind heeft dit jaar als thema 'Spelen is meer dan spelen'. - Foto: ANP

De

Registreren

1 REACTIE

  1. PS Wist je dat ook in Almere er heel veel gebeurt rondom de Week van het Jonge Kind 2015? Zo is er op 10 april een lokaal openingsevenement, geopend door burgemeester Jorritsma. Sprekers zijn prof. Paul Leseman, prof. Louis Tavecchio en Marianne de Valck. Een intermezzo van artistiek directeur van festival 2Turvenhoog en maar liefst 10 inspirerende workshops voor (Almeerse) professionals die werken met het Jonge Kind. Hiernaast op 11 april een evenement voor ouders en kinderen waarin de Almeerse professionals zichzelf en hun aanbod presenteren. Kortom, Almere doet mee dit jaar! Zie ook: http://www.weekvanhetjongekindalmere.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.