Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Webinar: Kinderopvang tijdens coronacrisis

Ondernemer in de kinderopvang? Het Waarborgfonds Kinderopvang behandelt in een webinar mogelijkheden en kansen op het gebied van communicatie, financiële zekerheid en pedagogische kwaliteit in coronatijd.
AdobeStock

Hoe ga je als kinderopvangondernemer om met de organisatie tijdens de coronacrisis? Wat zijn de mogelijkheden én waar liggen kansen? Hou houd je de pedagogische kwaliteit op orde?

Financiële maatregelen

Het zijn vragen waar het Waarborgfonds Kinderopvang op in gaat in de webinar. Daarnaast wordt uitleg en inzicht gegeven in financiële maatregelen en de daarbij horende gevolgen.

Webinar

De digitale bijeenkomst duurt 2,5 uur en is bedoeld voor (kleinschalige) kinderopvangorganisaties. Deelname bedraagt 25 euro, exclusief btw. Tot een week voor de workshop is het mogelijk om kosteloos te annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Data en tijden

Er zijn verschillende data waarop de webinars plaatsvinden:

  • Woensdag 6 mei 10:00 uur tot 12:30 uur
  • Vrijdag 8 mei 13:00 uur tot 15:30 uur
  • Dinsdag 12 mei 10:00 uur tot 12:30 uur
  • Donderdag 14 mei 13:00 uur tot 15:30 uur

Geef je op bij het Waarborgfonds voor één van deze webinars.

Wil je meer lezen? 

Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang twee keer per week de beste artikelen en het laatste nieuws in je mailbox. Zo mis je niets meer!

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.