Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vierde leergang van start voor directeuren kinderopvang

mvelsink
Stichting BKK organiseert opnieuw een leergang voor directeuren van kinderopvangorganisaties. Het thema is ‘meer grip op pedagogische kwaliteit’. Het is het vierde jaar dat de leergang georganiseerd wordt.
AdobeStock

De leergang is bedoeld om de visie op kwaliteit aan te scherpen en eigenaarschap op te nemen op dit belangrijke onderwerp. Vragen die centraal staan zijn onder andere of je als directeur verantwoordelijk bent voor de pedagogische kwaliteit, hoe je je ermee profileert en voor welke stakeholders kwaliteit belangrijk is. Vaak komen er tijdens de leergang externe sprekers aan het woord, bijvoorbeeld vanuit de wetenschap.

Afstemming en herkenning

De leergang is alleen open voor eindverantwoordelijken van kinderopvangorganisaties en gastouderbureaus. Onderlinge afstemming en herkenning vormen belangrijke onderdelen van de leergang. In totaal kunnen 25 deelnemers meedoen. Er zijn zes bijeenkomst, waaronder één met een overnachting. De eerste bijeenkomst is op 15 mei.

Twee jaar geleden deed Astrid Plugge van Mare Gastouderopvang ook mee met de leergang. Ze schreef er deze blog over

Bekijk hier het programma en meld je aan

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.