Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Verplichte vaccinatie? ‘Dat is wel een dingetje’

Bijna tachtig procent van de deelnemers aan een poll over vaccinatie van medewerkers in de kinderopvang is tegenstander van verplichting. De reacties zijn soms fel maar niet altijd. 'Ik denk dat een plicht helemaal niet nodig is, als we open zijn en hierover met elkaar in gesprek durven te gaan.'
© Konstantin Yuganov / stock.adobe.com

Ben

Registreren

2 REACTIES

  1. Mijn werk beslaat een groot deel van mijn leven, ik hou ervan. Verplicht vaccineren is voor mij een no go. Kinderen zijn bij mij welkom zonder welke vaccinatie dan ook. Zelf laat ik me absoluut niet inenten met een serum die in een experimentele fase zit en die werkt op een manier in een lichaam waar ik absoluut geen voorstander van ben. Covid is een virus die zich blijft muteren. Ik zet in op een gezond immuunsysteem en logische, hollandse nuchterheid, maar zonder rare stoffen in mijn lichaam.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.