Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verkiezing Pedagogisch professional van het Jaar uitgesteld

Marianne Velsink
De verkiezing Pedagogisch Professional van het Jaar is doorgeschoven naar volgend jaar. Dit komt omdat er onvoldoende aanmeldingen waren.

Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang hebben initiatief genomen voor de verkiezing Pedagogisch Professional van het Jaar. Doel was om de pedagogisch medewerkers meer in het zonnetje te zetten, hun kwaliteit te laten zien en de beroepstrots aan te wakkeren.

Bescheiden

Pedagogisch medewerkers zijn vaak te bescheiden over hun beroep. Feit is echter dat de pedagogisch medewerkers op de groep de kwaliteit van de kinderopvang maken. En dat zij een heel belangrijke rol spelen in de opvoeding en ontwikkeling van jonge kinderen. Daar moet meer aandacht en waardering voor komen.

Weinig aanmeldingen

Helaas waren er te weinig aanmeldingen om de verkiezing door te laten gaan. De organisatoren hopen dat deze verkiezing volgend jaar meer gaat leven en wel een succes wordt. Er zal ook kritisch naar de procedure gekeken worden.

Bekijk op deze pagina nog eens hoe de verkiezing werkt 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.