Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature TintelTuin

Gezocht: Amsterdam – Pedagogisch adviseur (24-32 uur per week)
Voor het hoofdkantoor van TintelTuin Kinderopvang in Amsterdam Noord zoeken wij per direct een enthousiaste:

Pedagogisch adviseur
24-32 uur per weekWat ga je doen?

Je gaat beleid op het gebied van pedagogiek, opleidingen en activiteiten voor de gehele organisatie ontwikkelen en implementeren. Je vertaalt maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen naar beleidsstukken en initiatieven en je implementeert en evalueert de resultaten hiervan. Daarnaast ondersteun je de pedagogisch coaches en adviseer je de Raad van Bestuur, clustermanagers en locaties.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding pedagogiek en hebt minimaal een aantal jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als pedagoog). Naast enthousiasme en een proactieve werkhouding heb je ook een goed analytisch vermogen. Je kunt op verschillende niveaus communiceren en je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend.

Wat krijg je terug?
Wij bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris van deze functie is conform CAO kinderopvang ingedeeld in schaal 11 (min. € 2991, – en max. € 4101, – bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie, bel je Evelien de Vries, telefoon: 075-6818417. Solliciteren kun je direct doen via onze website www.tinteltuin.nl/solliciteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.