Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature ’t Kinderhonk

Vacature 't Kinderhonk

Voor één van onze vestigingen in Amsterdam zijn we op zoek naar een doortastende:

Vestigingsmanager
(36 uur per week)

Je bent ondernemer binnen je eigen vestiging in een kinderopvangorganisatie waar groei is! Met jouw team zorg je voor optimale kwaliteit van de kinderopvang waarbij kinderen met de grootse zorg en toewijding worden opgevangen.

De functie:
Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en aansturing van het kinderdagverblijf (0-4 jaar) en rapporteer je aan de directie. Je geeft leiding aan de pedagogisch medewerkers waarbij je ieders talenten benut. Je verzorgt het rooster, voert intakegesprekken en bent aanspreekpunt voor onder meer ouders, collega’s en GGD. Je bent verantwoordelijk voor het eigen locatiebudget. Beleid wordt in eerste instantie vanuit de afdeling beleid ontwikkeld. Heb je ideeën voor beleid of constateer je knelpunten bij de uitvoering van beleid in de praktijk? dan kun je dit aandragen bij de directie en de beleidsmedewerker. Bij vragen omtrent pedagogisch beleid of personele zaken, kun je terecht bij de collega’s van het hoofdkantoor.

Onze organisatie:
Het Kinderhonk is een jonge, dynamische, snelgroeiende organisatie met circa 130 medewerkers. Op dit moment hebben we zeven locaties in Amsterdam Watergraafsmeer, Amsterdam Oud-Zuid en Haarlem. In juli is een nieuwe locatie geopend in Amsterdam West. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij het Kinderhonk werken teamspelers. Een succesvol bedrijf run je met z’n allen.

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam.

Wat vragen wij?
Graag komen wij met je in contact als je beschikt over:

• HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een relevante opleiding bijvoorbeeld SPH of pedagogiek.
• Minimaal twee jaar managementervaring. Dit is een harde eis. (Als je geen werkervaring als manager hebt, heeft het helaas geen zin om te solliciteren)
• Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van medewerkers.
• Een commerciële instelling.
• Goede organisatie vaardigheden (gestructureerd werken).
• Bereidheid om met het openbaar vervoer te reizen. Bij de locaties is helaas voornamelijk sprake van betaald parkeren. Maximale reisafstand is circa 25 kilometer.

Verder ben je een peoplemanager die in staat is om op positief kritische wijze feedback te geven en te ontvangen. Je staat stevig in je schoenen en komt afspraken na. Bij voorkeur heb je ervaring binnen de kinderopvangbranche maar ben je manager in een andere branche, past de omschrijving van de functie bij jouw profiel én heb je affiniteit met de kinderopvang? dan nodigen we je ook uit te solliciteren. We verwachten dan dat je op korte termijn bekend wordt met kinderopvang specifieke regelingen en wetgeving zoals de wet kinderopvang.

Wat bieden wij?
• Een prettige werkomgeving. Bij Het Kinderhonk levert iedereen op zijn eigen manier een bijdrage aan een perfecte bedrijfsvoering. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.
• Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Kinderopvang. De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in schaal 8 of 9, minimaal
€ 2186,- en maximaal € 3267,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je werkt de ene week 4 dagen en de andere week 5 dagen.
• Mogelijk kan de arbeidsduur in de toekomst in overleg worden uitgebreid naar 40 uur.

Interesse?
Het Kinderhonk heeft de werving- en selectieprocedure uit handen gegeven aan Van Hek & Lelieveld, HR Kinderopvang. Mail voor 25 september a.s. een brief met C.V. t.a.v. Petra van den Bosch onder vermelding van KH02 naar sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Petra van den Bosch op 079-3622643. De gesprekken vinden plaats op 1 en 2 oktober a.s. Mocht je verhinderd zijn in die periode, vernemen wij dit graag in je brief.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.