Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature De Kinderstal compleet

Vacature De Kinderstal compleet

Kans om in onze kleinschalige kinderopvang organisatie mee te werken aan verdere professionalisering van de opvang van onze kinderen….

Kinderdagverblijf De Kinderstal heeft drie locaties in Gouda. Met vijftig betrokken medewerkers werken we aan de kwalitatief goede opvang van kinderen van 0 tot aan het voortgezet onderwijs. In de afgelopen tijd heeft De Kinderstal een organisatieverandering doorgemaakt en zijn heldere uitgangspunten voor het strategisch beleid vastgesteld. Om verdere invulling te geven aan deze strategische uitgangspunten is de organisatie met spoed op zoek naar een zelfstandige en daadkrachtige

Manager Kinderopvang M/V
voor 27-36 uur per week.

voor het optimaal laten functioneren van de opvang van de kinderen op de drie locaties.

De functie
In deze functie rapporteer je aan de directeur en coach en begeleid je alle medewerkers van het primaire proces. De functie bevat zowel beleidsmatige als hands-on operationele taken. Je adviseert over, implementeert en realiseert kwaliteitsbeleid, opleidingsbeleid, VVE en themagericht werken en plaatsingsbeleid. Verder werk je mee aan het realiseren van het personeelsbeleid, facilitair beleid en het financieel beleid (budgetbewaking). Je onderhoudt periodiek in- en externe contacten met diverse instanties zoals de gemeente, scholen, GGD, de oudercommissie en met ouders en voert regelmatig intakegesprekken. Je draagt zorg voor de periodieke uitvoering van de RIE, begeleidt de GGD controles en bereidt deze ook voor en leidt het werkoverleg van de groepen.

Interesse?
Het werving- en selectietraject van deze vacature wordt verzorgd door VH&L HR Kinderopvang. Op de website www.hrkinderopvang.nl vindt u een uitgebreid functieprofiel met de functie eisen. Heeft u interesse? Stuur dan zo spoedig mogelijk een sollicitatiebrief met CV naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, t.a.v. Margit de Lange o.v.v. “KS01 – vacature Manager Kinderopvang De Kinderstal”, via e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl of via het postadres Röntgenlaan 1, 2719 DX ZOETERMEER. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange, telefoonnummer 079-362 26 43.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.