Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Training

Radius Nederland kan een training verzorgen bij de afleveringen van Web-tv. Deelnemers krijgen een combinatie van Web-tv en trainingen en behandelen per module een selectie uit het Pedagogisch kader. Het totale traject bestaat uit drie modules. Bij afname van drie modules is een groot deel van het pedagogisch kader besproken (12 trainingen en 12 TV uitzendingen). Samen met uw organisatie wordt uw programma vooraf vastgesteld. Pedagogisch medewerkers ontvangen een code om Web-tv te kunnen volgen. In de daarop aansluitende trainingen wordt steeds de koppeling gemaakt met de dagelijkse praktijk. Hierbij is het pedagogisch beleid van uw organisatie leidend.

Het totale traject bestaat uit 12 tv-uitzendingen met 12 bijbehorende trainingen en praktijkopdrachten. Er is een onderverdeling gemaakt in 3 modules. Een module bestaat steeds uit vier tv-uitzendingen en vier dagdelen training. Het aantal deelnemers per module is 15. Met de betrokkenheid van uw leidinggevenden bewaakt u draagkracht en blijvend effect.

De kosten bedragen € 195 per deelnemer.
Meer informatie over de training >>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.