Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Subsidie op BBL-opleidingen niveau 4

Subsidie op BBL-opleidingen niveau 4

Er is subsidie beschikbaar gesteld voor medewerkers in de kinderopvang- welzijn- en jeugdzorgsector die een BBL-opleiding op niveau vier volgen. Hun werkgever krijgt eenderde van het les- en boekengeld terug. de loonkosten van de BBL’er vallen niet onder de subsidieregeling.

Met terugwerkende kracht
De subsidie werkt met terugwerkende kracht vanaf 1 februari 2010. Heb je BBL-studenten in dienst (gehad), dan heb je recht op de subsidie. Er zijn wel voorwaarden verbonden aan wie de opleiding heeft gevolgd en waar. Zo moet de persoon echt werkzaam zijn binnen de sector en moet het een opleiding op minimaal niveau 4 bedragen. Deze opleiding moet aan een ROC worden gevolgd. De subsidie geldt tot 31 juli 2011.

FCB informeert
FCB Dienstverlenen in arbeidsmarktvraagstukken is na overleg met het Agentschap SZW verantwoordelijk voor het informeren en verlenen van de subsidie. Op hun website is te zien hoe de subsidieprocedure in z’n werk gaat. Naar de website van het FCB >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.