Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sterrenschool Apeldoorn werkt met combiteam

Sterrenschool Apeldoorn werkt met combiteam

In augustus zal de eerste officiële sterrenschool van Nederland van start gaan. Behalve de flexibele tijden is het extra bijzonder dat er een team van medewerkers wordt samengesteld die zowel kunnen werken in het onderwijs als in de kinderopvang. Het team zal een mix worden van medewerkers op mbo- en hbo-niveau.

Van 07.00 – 19.00 uur
De Apeldoornse kinderopvangorganisatie OOK maakt deel uit van de sterrenschool, samen met Leerplein055. Op de school kunnen kinderen terecht van 07.00 tot 19.00 uur. Ouders kunnen kiezen uit allerlei pakketten met opvang en onderwijs in vier of vijf dagen. Daarnaast zijn zij vrij om vrije dagen en vakantiedagen in te vullen. De school is 52 weken per jaar geopend.

Combi-team
Er bestaan al wel meer van deze flexibele scholen, maar er is daar alleen sprake van een gezamenlijke locatie voor kinderopvang en onderwijs en afspraken over activiteiten en samenwerken. Nog niet eerder werd er een combiteam samengesteld die zowel binnen als buiten schooltijd aan het werk zijn en die op deze schaal met elkaar samen gaan werken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.