Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Let op: deadline 15 december verkiezing Pedagogisch Professional

Marianne Velsink
Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang nemen het initiatief voor een nieuwe jaarlijkse verkiezing: de Pedagogisch Professional van het Jaar. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Pedagogisch medewerkers zijn vaak te bescheiden over hun beroep. Feit is echter dat de pedagogisch medewerkers op de groep de kwaliteit van de kinderopvang maken. En dat zij een heel belangrijke rol spelen in de opvoeding en ontwikkeling van jonge kinderen. Daar moet meer aandacht en waardering voor komen. Iedereen (collega’s, leidinggevenden, ouders, enzovoort) die een topper in de kinderopvang kent, wordt opgeroepen deze persoon aan te melden voor de verkiezing.

Ken jij zo iemand?

Ken jij zo iemand, die haar (of zijn) hand niet omdraait om de groep heel soepel te laten draaien met aandacht voor ieder kind? Die zich hard maakt voor een bijzonder project in de organisatie? Die als geen ander weet hoe ze met (soms lastige) ouders moet omgaan?  Geef haar of hem dan op voor de verkiezing.

Wil je weten hoe het werkt? Ga naar www.kinderopvangtotaal.nl/verkiezing

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.