Home SDB Groep

SDB Groep

De kinderopvang volledig ontzorgen. Dat is de missie van SDB Groep. Met de Kinderopvangsuite van SDB Groep heb je de volledige controle over jouw organisatie. Met hun, speciaal voor kinderopvangorganisaties ontwikkelde software, beheer je alle processen van inschrijving tot facturatie. Medewerkers en ouders houd je op de hoogte via handige apps. Maak je kinderopvang organisatie succesvol en kies zelf of je de salarisverwerking in huis wilt doen of wilt uitbesteden.

Artikelen van en over SDB Groep

Het enorme potentieel van ouders

Als we toe willen naar bijna gratis kinderopvang en daarmee een toenemende vraag creëren, dan wordt het personeelstekort nog problematischer, waarschuwt Peter van Zijl (SDB Groep). Hij ziet een mogelijke oplossing om het probleem te verminderen: het inschakelen van ouders.
blog-peter-van-zijl-hoogste-tijd-voor-prijsplafond-zzp-ers

Blog Peter van Zijl – Hoogste tijd voor prijsplafond zzp-ers?

Ik denk, met het onlangs afgekondigde energieplafond in het achterhoofd, dat het goed is als de overheid ook eens serieus gaat kijken naar een tariefplafond voor freelancers. En als ze dan toch bezig zijn, kan er dan ook meteen gezorgd worden dat meer uren werken ook daadwerkelijk loont? Dan wordt die ene zin in de troonrede over de kinderopvang een stuk realistischer.
blog-peter-van-zijl-waarom-de-kinderopvang-niet-aantrekkelijk-is-voor-generatie-z

Blog Peter van Zijl – Waarom de kinderopvang niet aantrekkelijk is voor Generatie Z

Als we Generatie Z aan boord van de kinderopvang willen krijgen en houden, zullen we dan niet moeten meebewegen richting hun normenkader? Zorgen dat ze binnen onze branche meer aansluiting vinden bij hun wensen en behoeftes? Lees de nieuwe blog van Peter van Zijl over waarom de kinderopvang niet aantrekkelijk is voor deze nieuwe generatie.

Softwarebedrijven voor de kinderopvang SDB Groep en Quebble gaan samenwerking aan

Softwarebedrijven in de kinderopvang SDB Groep en Quebble gaan een samenwerking aan met steun van software-investeerder Main Capital Partners. Op deze manier willen ze hun ambities waarmaken om de beste en meest gebruiksvriendelijke softwareoplossingen te bieden voor de Nederlandse sectoren zorg en kinderopvang.
Nieuwsbrief Abonneren