Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Robert M. bekent misbruik op De Toverlantaarn

Robert M. bekent misbruik op De Toverlantaarn

Ook al werkte Robert M. slechts negen dagen bij kinderdagverblijf De Toverlantaarn in Amsterdam, hij heeft bekend dat hij daar toch een kindje heeft misbruikt. Dat heeft de vierhoek van gemeente, politie, Openbaar Ministerie en GGD bekendgemaakt. De ouders van het slachtoffertje zijn op de hoogte gesteld.

Ontslag in proeftijd
Robert M. werd al in z’n proeftijd ontslagen omdat zijn collega’s en leidinggevenden hem eigenwijs en oncollegiaal vonden. De directie van het kinderdagverblijf heeft inmiddels ook de andere ouders in kennis gesteld.
M. werkte van februari 2007 tot en met juni 2009 bij verschillende dependances van kinderdagverblijf Het Hofnarretje in Amsterdam. Van oktober 2009 tot en met januari 2010 was hij in dienst bij Jenno’s Knuffelparadijs, ook in Amsterdam.

Hulpverleners
Bij de betrokken kinderdagverblijven zijn de afgelopen dagen twee hulpverleners van de GGD aanwezig geweest om zorg aan de ouders en kinderen te garanderen. Deze taak wordt vanaf maandag overgenomen door gekwalificeerde medewerkers van twee Amsterdamse jeugdzorginstellingen.

Foto: ANP Photo

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.