Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Prinsjesdag 2015: Veel aandacht voor kinderopvang

Het kabinet trekt in 2016 extra geld uit om de combinatie werk en gezin voor ouders gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Dat blijkt uit de miljoenennota voor 2016 die op Prinsjesdag bekend werd gemaakt. Wat is het kabinet in 2016 van plan met de kinderopvang?
In 2016 betaalt de overheid 31 procent van de kinderopvangkosten
In 2016 betaalt de overheid 31 procent van de kinderopvangkosten

Nu

Registreren

3 REACTIES

  1. ik weet van ouders dat zij al een aantal jaren na 3 maanden niets meer ontvangen van de belasting dienst. En wanneer ze het te laat doorgaven alles na 3 maanden moesten terug betalen. misschien is het handig dat de belasting dienst op de hoogte gesteld wordt dat dit dus al jaren fout gedaan wordt

  2. Lees alle reacties
  3. Aan M. Vermeulen:
    als een werknemer in de WW belandt, kan hij nog zes maanden lang een kinderopvangtoeslag ontvangen. Het kabinet verlengt in 2015 en 2016 de werkloosheidstermijn tijdelijk van drie naar zes maanden. Deze verlenging voor de kinderopvangtoeslag houdt in dat ouders tijdens de eerste zes maanden van werkloosheid nog recht hebben op kinderopvangtoeslag.
    In 2017 gaat het terug naar drie maanden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.