Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Overname 25 SPR-peuterspeelzalen door Kober

Kober Kinderopvang uit Breda neemt per 1 maart de Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal (SPR) over. De 25 peuterspeelzalen van de stichting draaien gewoon door, inclusief het vaste personeel.
1-Kober.jpg
Voor de vaste medewerkers biedt deze overname zelfs groeikansen

De besturen van beide organisaties zijn na diverse overleggen tot een akkoord gekomen. Als in februari ook de ondernemingsraden, de Raad van Toezicht van SPR en de Raad van Commissarissen van Kober instemmen, is de overname officieel rond.

Intentieverklaring

Eind 2016 tekende Kober Kinderopvang al een intentieverklaring voor overname met Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal. SPR-directeur Ko van Aalst is blij dat er nu eindelijk duidelijkheid komt voor de ouders en personeel die lange tijd in onzekerheid hebben gezeten. ‘Voor medewerkers met een vast dienstverband biedt deze overname zelfs kansen om door te groeien in andere functies. En de tijdelijke krachten blijven in ieder geval tot de zomervakantie bij de peuterspeelzalen werken’, aldus Van Aalst.

Kinderopvangorganisatie Kober (regio West-Brabant) vaart sinds een paar maanden een nieuwe strategische koers. Onderdeel hiervan is een aangescherpt pedagogisch beleid. ‘Pedagogiek moet je niet lezen in een plan, dat moet je ervaren.’ Lees meer>>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.