Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ouders Hofnarretje nog geen zicht op schadevergoeding

Schadevergeoding

Ouders van kinderen die misbruikt zijn op ’t Hofnarretje hebben nog geen zicht op schadevergoeding. Volgens de advocaat van de slachtoffers, Richard Korver, is voormalig eigenaar Albert Drent hiervan de oorzaak. Hij zou dwars liggen en het proces vertragen.

Verhuizen
De gevolgen voor de ouders in de Amsterdamse zedenzaak zijn in sommige gevallen heel groot vertelt Korver. Zo zouden sommige mensen verhuisd zijn, omdat ze in de buurt van de crèche woonden en er niet konden blijven. Anderen zijn ziek geworden, hebben vrijgenomen van hun werk of zouden zelfs hun baan zijn kwijtgeraakt omdat ze geen oppas konden vinden.

Aansprakelijkheidsverzekering
Advocaat Korver stelde in mei ook Albert Drent hiervoor aansprakelijk. Maar Drent erkent niet dat er door hem fouten zijn gemaakt. Ook twijfelt hij namens wie Richard Korver spreekt. Zijn advocaat Benito Boer vervolgt tegen RTL Nieuws: ‘Korver geeft geen enkele informatie over de slachtoffers voor wie hij optreedt.  Ook hebben we niet gehoord wat voor schade er zou zijn en wat de relatie van die schade is tot Albert Drent. Er moet eerst maar eens een deugdelijke aansprakelijkheidsstelling zijn voordat we hem in contact brengen met de verzekeraar.’

Bron: RTL Nieuws
Foto: ANP

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.