Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Succesvolle ouderavond

Marianne Velsink
De perfecte ouderavond organiseren is nog niet zo makkelijk. Veel kinderopvangorganisaties experimenteren met vormen die aan kunnen slaan.
Oproep ouderavond.jpg

Voor een artikel over ouderavonden in vaktijdschrift Kinderopvang zijn we op zoek naar succesvolle casussen vanuit de kinderopvang. Welk verrassend format sloeg op jouw locatie in als een bom? Wat was de opkomst? Hoe hebben jullie de taken verdeeld?

Deel je succes

In het artikel is plek voor enkele succesverhalen. Wil je graag aandacht voor jouw succesvolle formule en collega’s informeren over jullie aanpak? Mail dan een korte opzet van de ouderavond naar kinderopvang@bsl.nl o.v.v. Ouderavond. We nemen contact op om te laten weten of jouw succesverhaal een plekje in het artikel krijgt.

Meedoen?

Insturen kan tot 20 april. We zijn nieuwsgierig naar succesvolle concepten voor alle vormen van kinderopvang: het kinderdagverblijf, de bso, de peuterspeelzaal, het Integraal Kindcentrum en bij de gastouder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.