Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gewijzigde cao kinderopvang gepubliceerd

Als gevolg van de nieuwe eisen in de Wet IKK en de Harmonisatie, die ingaan op 1 januari 2018, moest de huidige cao Kinderopvang 2016-2017 tussentijds gewijzigd worden. De nieuwe cao is nu online in te zien.
Bron: AdobeStock

In de nieuwe cao zijn onder meer de Taaleis Nederlands en het onderdeel scholing voor werken met 0-jarigen aan de functie van de pedagogisch medewerker toegevoegd, eisen die de Wet IKK stelt. Dat maakt het FCB, het arbeidsmarktfonds voor de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang, bekend op hun website.

App

De cao Kinderopvang is ook beschikbaar per app. Zoek op ‘cao kinderopvang’ in de Appstore of Playstore. (Let op: de gewijzigde cao verschijnt medio oktober in de app)

Bekijk hier de gewijzigde cao Kinderopvang >>>


Op misschien wel de belangrijkste vraag rondom de Wet IKK komt maar geen antwoord: wat gaat deze wet ons kosten? Adviesbureau KEKZ ontwikkelde een IKK-scan. Die brengt de ene organisatie een goede en de andere juist een desastreuze uitslag. Lees meer


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.