Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw netwerk: Bouwstenen voor kinderopvang

Nieuw netwerk: Bouwstenen voor kinderopvang

Bouwstenen voor Kinderopvang is een nieuw netwerk voor ondernemers in de kinderopvang dat zich richt op vastgoed en huisvesting. Op 9 juni as wordt het netwerk gelanceerd met een bijeenkomst voor leden van het netwerk of ondernemers die lidmaatschap serieus overwegen.

Bouwstenen voor Sociaal
Bouwstenen voor Kinderopvang is onderdeel van het grotere netwerk Bouwstenen voor Sociaal, een platform voor bestuurders, managers en professionals in
maatschappelijk vastgoed bij gemeenten, corporaties, scholen en maatschappelijk
dienstverleners. Het heeft tot doel informatie toegankelijk te maken voor mensen in het veld en nieuwe kansen te benutten door sectoroverstijgende uitwisseling en
ontwikkeling.

Bureau AKTA
Ine van Liempd en Ed Hoekstra van Bureau AKTA hebben de trekkersrol op zich genomen voor dit nieuwe netwerk. Zij zien het voordeel vooral op het gebied van ervaringen uitwisselen, beter in beeld komen bij gemeenten en het actiever betrokken raken bij ontwikkelingen rond huisvesting en vastgoed. Ook leidt het tot een eenvoudigere toegang tot kennis en informatie op het gebied van maatschappelijk vastgoed.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.