Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mundo in top 3 Beste Leerbedrijf 2015

Marianne Velsink
Kinderopvangorganisatie Mundo uit Schiedam hoort bij de drie beste leerbedrijven in de sector zorg, welzijn en sport. Dit maakte Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend (voorheen Calibris).
Mundo beste leerbedrijf.jpg
'Deze nominatie is een feit om trots op te zijn'

SBB maakte voor acht sectoren bekend welke organisatie het beste leerbedrijf is. Goede leerbedrijven zijn hard nodig voor de ruim 500.000 mbo-studenten in Nederland voor wie het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding is.

Close finish

Kinderopvangorganisatie Mundo mag zich rekenen tot de drie beste leerbedrijven in de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. De uiteindelijke winnaar in deze categorie werd RIBW Brabant  (regionale instelling voor beschermende woonvorm), maar volgens een adviseur van SBB had de jury het erg moeilijk en scheelde het maar weinig of Mundo was tot winnaar gekroond.

Trots

Verder schrijft de adviseur aan de kinderopvangorganisatie: ‘Deze nominatie is een feit om trots op te zijn en hiermee kunnen jullie je ook profileren op jullie website, op de stagemarkt en in andere PR.’ Op de Facebookpagina van Mundo laat directeur Monique Dongelmans weten ‘heel erg trots’ te zijn.

Beste Leerbedrijf van Nederland

Behalve de sector  Zorg, Welzijn en Sport koos SBB beste leerbedrijven in de sectoren Techniek, Mobiliteit, Handel, ICT en Creatieve industrie, Voedsel, Groen en Gastvrijheid, Zakelijke dienstverlening en Veiligheid en Specialistisch vakmanschap. Van alle sectoren wordt in maart één winnend leerbedrijf gekozen en één winnende praktijkopleider.

In 2012 won COKD Kinderopvang uit Dordrecht in de categorie Welzijn, Zorg en Sport de prijs Beste Calibris Leerbedrijf. Lees hier waarom

Bekijk hier alle winnaars in de acht sectoren >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.