Magda Heijtel onderscheiden voor inzet kinderopvang

Magda Heijtel, oud-directeur van Impuls Kinderopvang en per 1 oktober 2018 directeur van Brancheorganisatie Kinderopvang, is geëerd met de Amsterdamse Andreaspenning voor haar inzet in de lokale en landelijke kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Magda Heijtel

‘Ik stond aan de grond genageld’, vertelt de totaal verraste Magda. Afgelopen donderdag 21 juni beleefde Magda een ‘fantastisch afscheid’, na vijftien jaar trouwe dienst als directeur-bestuurder bij Impuls Kinderopvang. ‘Het was een geweldig afscheid, met zulke mooi speeches en lieve woorden. Ik kon het me niet mooier wensen.’ Het afscheid werd nog eens extra bijzonder, toen wethouder Simone Kukenheim bekendmaakte dat Magda de Andreaspenning kreeg, voor haar verdienste voor de kinderopvang. ‘Ik was totaal overrompeld. Dat hadden ze goed voor me geheim weten te houden.’

Andreaspenning

De Andreaspenning is een onderscheiding van de gemeente Amsterdam, die wordt uitgereikt aan

0
294

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.