Weg met de wipstoel

Bij kinderopvangorganisatie Kindergarden doen ze de wipstoeltjes de deur uit. ‘Kinderen ontwikkelen zich veel beter als ze lekker kunnen bewegen.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een zonnige najaarsmorgen in Rotterdam-Terbregge. In kinderdagverblijf Kindergarden Bergse Linker Rottekade zijn de kinderen uit de babygroep (van 0 tot 1,5 jaar) druk aan het spelen. Een jongetje onderzoekt vol aandacht een houten spel. Het bestaat uit blokken, ringen en staven van verschillende afmetingen. Voorzichtig probeert hij de staven door de ringen te duwen. Ondertussen loopt een meisje naar een laag kastje, waarop een boekje staat. Ze bekijkt het nieuwsgierig, plaatje voor plaatje. Drie kinderen zitten aan een tafeltje te spelen met het keukengerei. En één kindje is aan het klimmen op het klimplateau. Dan valt hij en moet hij

0
244

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.