Weg met de tabletnek!

Steeds meer kinderen ontwikkelen een ‘gameboyrug’ of ‘tabletnek’. Kun je dat voorkomen? Ja, zeggen experts. ‘Met beweegactiviteiten zorg je ervoor dat kinderen hun houding en motoriek verbeteren.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een mooie najaarsmiddag. De school is uit en Tim (10), zijn zusje Liz (6) en hun vriendjes staan op het voetbalveldje. ‘Kom, we gaan alvast een warming-up doen!’, zegt Tim enthousiast. ‘Ik doe het voor!’ Hij zwaait met zijn armen van links naar rechts; de anderen doen hem lachend na. ‘En nu gaan we iets moeilijks doen. Je moet voorover hangen zonder je knieën te buigen en dan met je vingers je voeten aanraken’, zegt hij. ‘De kinderen proberen het fanatiek, maar de meesten komen niet ver. Alleen Liz zet moeiteloos haar beide handen plat op de grond. ‘Hè?! Hoe

0
27

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.