Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘We zouden liefst ook studenten begeleiden’

Je raakt vanzelf onder de indruk als je ziet wat Svetlana Lalic (40) heeft gerealiseerd in tien jaar. De kinderopvangondernemer zet met UniKidz een origineel concept neer voor 0- tot 18-jarigen, maar wil nog veel verder gaan. Lalic kijkt met het UniKidz-model over de landsgrenzen heen en vindt dat het niet ophoudt bij 18 jaar. 'Ook studenten kunnen begeleiding gebruiken.' Een gedreven ondernemer die de kop ver boven het maaiveld uitsteekt.
Foto's: Susan Alberts
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.