Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wat als het wél waar is?

Om kindermishandeling beter bespreekbaar te maken op kinderopvang en basisscholen, heeft Stichting Groei Veilig een vernieuwend lespakket gelanceerd: Schildje. Jaarlijks leven zo’n 119.000 kinderen in een onveilige thuissituatie, wat nog vaak onder de radar blijft. Nicky Schijvens is initiatiefneemster van Schildje. Ze legt de nadruk op vroege signalering. En ze vraagt zich af: ‘Waarom wordt er bij kindermishandeling vooral vóór en óver jonge kinderen gepraat, maar niet mét die jonge kinderen?’
Foto: Evgeniy Andreev/Adobestock
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.