Waar ben ik en waar is mamma?

We kijken een dagje mee op de opvang… door de ogen van baby Noah.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Carla Overduin

Mamma tilt me op en knuffelt me. Ik kraai van plezier. ‘Dag lieve schat van me.’ Ik voel een dikke kus. In de kinderwagen schommel ik in slaap. Als ik wakker word, is er fel licht. Wat ruikt het hier vreemd. Pappa tilt me uit de wagen en zwaait. ‘Dag-dag’, de deur gaat open en dicht, weg is pappa.

Ik zit op schoot en zie een vreemd gezicht. Een lieve lach en een vriendelijke stem. Mamma is er niet. Overal hoor ik geluid en zie ik gezichten, grote en kleine. Ik voel handen die over mijn hoofd aaien. De vriendelijke

0
100

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.