Voor het eerst jaloers

In haar boek Kinderen als beroep geeft Rita Kohnstamm praktische handvatten voor het werken met kinderen van 0-12 jaar. In deze serie vind je telkens een bewerking van een hoofd stuk uit dit boek. De laatste aflevering: de eerste grote jaloezie.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Tussen de ouders en kinderen ziet hoofdleidster Moniek ’s morgens twee nieuwe gezichten. Kevin, die vandaag komt wennen met zijn moeder. Oh jee, die moeder loopt op alledag van haar tweede kind en uitgerekend nu brengt ze hem naar de peuterspeelzaal! Moniek denkt dat ze een moment moet zien te vinden om uit te leggen dat dat misschien niet zo’n goed idee is. Kevin is twee jaar en dat is een heel speciale leeftijd. Tweejarigen kunnen opeens een heleboel; ook vervelende dingen, waardoor volwassenen nogal eens boos worden. Niet doen! Kom hier! Nee, nu niet! Afblijven! En daardoor kunnen

0
24

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.