Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijf vrije vragen aan: Tanja de Moet

Tanja de Moet (50) maakte twee decennia geleden de switch van de reclamewereld naar de kinderopvang. Ze begon als pedagogisch medewerker bij Triodus in Den Haag en klom via diverse functies naar haar huidige rol als senior locatiemanager. Triodus (onderdeel van SWKGroep) is met 54 locaties en 1.000 medewerkers geen kleintje in kinderopvangland. En dat biedt voordelen, aldus De Moet.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.