Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijf vrije vragen aan: Steffe Smit

Weinig hiërarchie, maar juist zelforganiserende teams die zelfs de planning van kinderen en personeel op locatie doen. YellowBellies vangt met vier vestigingen (Oudewater, Montfoort, Haastrecht en Woerden) en bijna vijftig medewerkers wekelijks 725 kinderen op, met name in de 'buitenspeelse opvang'. De 10-jarige kinderopvangorganisatie heeft een unieke aanpak en de sollicitanten staan in de rij. Vijf vrije vragen aan Steffe Smit (31), die Team Collega Geluk onder zijn hoede heeft.
Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.