Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijf vrije vragen aan: Reliza Lamain

Reliza Lamain (52) is nu twee jaar clustermanager bij Junis Kinderopvang, een organisatie met 90 locaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Daarvoor werkte ze in allerlei sectoren, van kraamzorg, onderwijs en uitgeverij tot uitzendbureau. Ze vult haar bedrijfsmatige ervaring graag aan met de expertise van haar pedagogisch professionals. 'Een heel goede combinatie.'
Reliza Lamain. Foto: Corine Zijerveld

1.

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.