Vijf vrije vragen aan: Johan Bosters

Hij is een ondernemer pur sang. Johan Bosters (46) had ooit met Toerdeloo Kinderopvang 26 kinderopvanglocaties in West-Brabant. In de crisistijd heeft hij echt alles meegemaakt: samenwerkingsprojecten, fusiepogingen, een faillissement en een doorstart. Nu focust hij op een sterke eenpitter: Le Garage Kinderopvang in Bergen op Zoom, en dat bevalt goed.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Vroeger zei je: je blijft klein óf je wordt groot, er zit niets tussenin. Is dat denkbeeld overeind gebleven?

‘Ik zag vooral kansen in groei, maar ik zie nu de voordelen van één locatie. Je hebt heel lage organisatiekosten, daarom kan Le Garage de laagste prijs in Bergen op Zoom bieden. We hebben geen marketingkosten, want iedereen kent ons. Dus mond-tot-mondreclame is alles wat we nodig hebben. Op één plek houd je de kwaliteit onder controle; er is meer samenhang, cohesie. Het blijkt te werken: de bezetting is 95 procent.’

Je kwam van de Rabobank toen je in 2001 met

0
166

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.