t Kroontje: bewegen en gezondheid

Als ik dit kindercentrum zou runnen, zou ik het heel anders aanpakken. Hoeveel pedagogisch medewerkers hebben dit ooit gedacht? Pedagogisch medewerker Annemarie Op ten Berg (47) liet het niet bij dromen, maar besloot in 2010 een kinderopvangorganisatie in Veghel over te nemen. Haar ambities resulteerden in ’t Kroontje, een mix van opvang, beweging en gezondheid, hecht verweven met lokale organisaties. De kinderopvangorganisatie, die activiteiten biedt voor kinderen van nul tot achttien jaar, is een succes en groeide tegen de crisisgolf in.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Het verhaal van Op ten Berg is herkenbaar. Je werkt in de kinderopvang, maar dan krijg je zelf kinderen en gaat je loopbaan op een laag pitje. ‘Ik was jarenlang thuis met de vier kinderen, maar die werden groter, ik ging scheiden en wilde weer aan het werk. Ik begon als pedagogisch medewerker bij Sporttrend Kinderdagverblijven, gelieerd aan een sportschool. Ik heb pedagogiek gestudeerd en heb best wel ambitie. Ik schreef en implementeerde een nieuw pedagogisch plan, maar ik merkte dat het financieel niet goed ging. Op het moment dat de organisatie failliet dreigde te gaan, kon ik kiezen: het

0
76

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.