Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Podcast: Stress in de kinderopvang

Het promotieonderzoek van Sanne de Vet naar stress bij jonge kinderen in de kinderopvang kreeg al veel aandacht. In de podcast van KinderopvangTotaal licht Sanne haar onderzoek toe. Wat zijn de belangrijkste bevindingen? Wat doet stress met een kind? En belangrijker nog: wat kan de kinderopvangprofessional doen om stress bij baby's en jonge kinderen te verminderen?
Kinderen ervaren op de kinderopvang gemiddeld meer stress dan als ze thuis zijn. Het is een van de belangrijkste conclusies die Sanne de Vet trok in haar promotie-onderzoek. Betekent dit dan dat kinderopvang per definitie slecht is voor een kind? Nee, stelt Sanne. Het is, gelukkig, niet zo zwart-wit.

Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.