Aan een papieren visie heb je niets’

In de nieuwe serie ‘Boven het maaiveld’ het groenehuis in Uden. De begrippen gezondheid, natuur en duurzaamheid worden daar ook echt waargemaakt. Eigenaar Laurien Voss-Hanegraaf (47) heeft in enkele jaren tijd een opmerkelijk kindercentrum neergezet en doet geen enkele concessie aan kwaliteit. ‘Ik kies voor hoogwaardige kinderopvang en leg de lat hoog.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Hoe krijgt een ondernemer het voor elkaar om de steun van een bank te krijgen in een tijd dat de ene na de andere kinderopvangorganisatie omvalt? ‘Met een innovatief plan en een duidelijke visie’, zegt Laurien Voss. Ze had ruime ervaring bij kleinere organisaties in de kinderopvang en ook jarenlang kwaliteitsinspecties gedaan op het gebied van HKZ-certificering en VVE. ‘Ik had een duidelijk beeld gekregen van wat mijn ideaal is in kinderopvang. Met die visie stapte ik naar het ziekenhuis Bernhoven, waar ook de gevestigde kinderopvangondernemers aanklopten. Ik heb enorm mijn best moeten doen om een voet tussen de deur

0
40

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.