Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Scharrelpeuters

Ook op een ijskoude lentedag, het is zes graden, trekken de peuters vrolijk hun buitenpakken en hun kaplaarzen aan. Ze gaan niet 'even een frisse neus halen'. Nee, ze besteden bijna al hun tijd op de halvedag-opvang in de buitenlucht. Dit is de 'peuterscharrelplek' van Kinderopvang ZON! in de Delftse Hout, een prachtig natuurgebied aan de rand van Delft. Terwijl de peuters opgaan in hun spel, vertellen pedagogisch medewerkers Charlotte de Groot en Stephanie Stienstra en pedagogisch coach Tom Lindt over de avonturen die ze hier met de kinderen beleven.
Foto: Adobestock/Ekaterina Pokrovsky
‘Vrijheid,
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.