Rust en vertrouwen terugbrengen’

De Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) verkeerde het laatste half jaar in een diepe crisis. Op initiatief van twee leden, Erik Vlutters en Magda Heijtel, is het Team Toekomst opgericht. Daar is een analyse gemaakt en een voorstel voor een nieuwe structuur gedaan. Het werd de aanzet voor een vernieuwde brancheorganisatie. Erik Vlutters en Magda Heijtel blikken samen met Marike Vroom terug op een hectische periode.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Het is 8 juni: de dag vóór de algemene ledenvergadering (ALV) waarin een nieuw bestuur wordt voorgedragen. We zitten op een steenworp afstand van het Rijksmuseum, in een stemmige vergaderkamer van De Kleine Wereld, de organisatie van Erik Vlutters. Het is spannend. Morgen wordt in de ALV een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter gepresenteerd. ‘Het wordt een packagedeal’, zegt Magda Heijtel (Impuls Kinderopvang). ‘Het is alles of niks. En als er geen meerderheid komt, moeten we alsnog verkiezingen gaan houden.’ Zo ver is het dus niet gekomen. Maar eerst terug naar afgelopen november; een dieptepunt volgens Erik Vlutters.

0
86

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.