Regie op locatie bij Kanteel

Ouders en kinderen uit D en Bosch gaan naar De Petteflet of De Vlindertuin als ze kinderopvang nodig hebben, niet naar Kanteel. Dat weet iedereen. Dat bleek ook uit klantenanalyse. Daarom besloot Kanteel Kinderopvang het roer om te gooien. De regie komt bij de locatie te liggen. En zo heet de omslag dus ook: Regie op locatie.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een kinderopvangorganisatie heeft twee keuzes. De organisatie positioneert zich als een sterk merk waar de afzonderlijke locaties van profiteren of de locaties zijn de merken en de overkoepelende organisatie is ondersteunend. Kanteel Kinderopvang was een centraal geleide organisatie, maar kiest sinds kort voor het laatste. ‘Het begon bij ons met het besef dat de waarde toegevoegd wordt op de locatie’, vertelt Jan-Willem Bedeaux. Bedeaux heeft zijn roots in de (jeugd)zorg en noemt daarom bijna vanzelfsprekend Buurtzorg, een organisatie die extreem gedecentraliseerd is en daarmee veel faam vergaart. Maar er zijn ook buiten de zachte sector organisaties die zo werken, vult

0
38

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.