PPINK maakt de balans op

Met de oprichting van beroepsvereniging PPINK vorig najaar heeft de pedagogisch medewerker een stem gekregen. Hoe kijkt het bestuur terug op het debuutjaar en wat zijn de plannen voor 2019? Drie bestuursleden aan het woord. Voorzitter Marijke Schuurkes: ‘Het belangrijkste wat we hebben bereikt: we zijn zichtbaar geworden.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Een jaar geleden moest ik op beurzen nog uitleggen wat PPINK was, nu is de naam bij velen al bekend’, zegt Marijke (58), in het dagelijks leven pedagogisch coach bij Kinderopvanggroep in Tilburg. Op Facebook telt PPINK bijna 2000 volgers en ook het online platform PPINK Insite, onderdeel van de website www.​ppink.​nl, doet het goed. ‘We stellen daar vragen over actuele kwesties, er wordt gediscussieerd en mensen creëren groepen. Het leeft echt. We hebben inmiddels honderden gemotiveerde leden, maar dit kan nog flink omhoog. Door onze stem te laten horen, krijgen we meer invloed op de kwaliteit van de

0
32

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.