Ppink emancipeert het vak’

Het initiatief voor de nieuwe beroepsvereniging PPINK wordt branchebreed geprezen. Het ledenbestand groeit dan ook gestaag. Tijd voor een rondje langs professionals in de kinderopvang. Wat is het belang van PPINK en waarom zou je lid worden?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Lat te hoog met taaleis’

‘PPINK is belangrijk omdat de beroepsvereniging zich inzet voor de professional in de kinderopvang. Een grote groep mensen die zich dag in dag uit voor de volle honderd procent geeft om voor het kostbaarste bezit van ouders en verzorgers te zorgen, deze kinderen te vermaken en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ik ben lid geworden omdat ik vind dat kinderopvangprofessionals veel meer positieve waardering verdienen.’

Kwaliteit

‘Uiteraard begrijp ik volkomen dat de overheid graag goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers op de werkvloer heeft rondlopen. Met de huidige taaleis wordt de lat echter te

0
37

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.