Pimp je rugzak

Jonge tieners beginnen zich te profileren met hun haar en kleding. Ze worden zich bewust van hun identiteit en willen die ook uitstralen. En daarbij hoort natuurlijk ook de rugzak. En die is dus vaak veel te saai. Dus aan de slag: pimp je rugzak!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Welke rugzak

Niet elke ouder zit erop te wachten dat je een duur rugzakje gaat bewerken, dus bespreek dit van tevoren met ouders. Mogen de kinderen hun schoolrugzakje hiervoor gebruiken? Je kunt het oplossen door te vragen om oudere rugzakjes (even door de wasmachine halen) of schaf een paar goedkope aan voor kinderen die geen rugzakje hebben om te pimpen.

Versierselen

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41189-018-0272-5/MediaObjects/41189_2018_272_Fig1_HTML.jpg

Bied verschillende materialen aan, zoals lapjes textiel, vilt, (strijk)applicaties, knopen, veertjes, kralen en glittersteentjes. Gebruik niet alleen kant-en-klare applicaties, maar stimuleer het creatief gebruik van kosteloos materiaal. Maak gaatjes in flessendoppen, knip zakken van oude jeans en torn ritsen

0
12

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.