Permanente educatie: Van levensbelang voor de sector

Permanente educatie is van levensbelang voor de hele sector, vinden betrokkenen bij het PEPP-project dat onlangs werd opgeleverd. Wat heb je aan PEPP?

‘De tijd is er klaar voor’, zegt Constance Jacobson enthousiast. Zij is namens de Brancheorganisatie Kinderopvang de trekker van het project Permanente Educatie (PEPP). Stel haar een vraag over permanente educatie en ze is niet meer te stuiten. Jacobson: ‘Er is nogal wat veranderd in de kinderopvang de afgelopen jaren. Niet langer wordt de kinderopvang gezien als arbeidsmarkt- instrument. Dat was vier jaar geleden nog echt het algemene uitgangspunt. Inmiddels is dat achterhaald. Er is nu ook economisch onderbouwd wat wij in de sector allang wisten, namelijk dat de opbrengst van de kinderopvang voor de ontwikkeling van kinderen groot is.

0
79

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in