Pedagogisch professional van het Jaar

Wie wordt de Pedagogisch Professional van het Jaar? Dit zijn ze dan: de drie genomineerden. Op Kinderopvangtotaal.nl kun je van elke kandidaat een filmpje bekijken en stemmen op jouw favoriet. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het openingsevent van de Week van het Jonge Kind op vrijdag 5 april.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
1 BERNADETTE HEIJKOOP, pedagogisch medewerker op BSO Superstijn in Hazerswoude-Dorp (Junis Kinderopvang)

‘Haar enthousiasme kun je niet ontlopen’, zegt pedagogisch medewerker Tamara de Jong over haar collega Bernadette. Tamara: ‘Bernadette is superflexibel en innovatief. Ze denkt graag buiten de gebaande paden en zet een extra stap om nieuwe samenwerking te zoeken die van meerwaarde is voor de kinderen op de bso’.

Toen de bso ging verhuizen van een schoollokaal met schoolplein naar een voetbalkantine met voetbalvelden, zag Bernadette dat als een mooie kans om het activiteitenaanbod uit te breiden. Een sport-bso zou voor de hand liggen, maar daar wilde ze

0
17

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.