Pedagogisch Professional van het Jaar

Op 5 april 2019 wordt de eerste Pedagogisch Professional van het Jaar gekozen. Is jouw collega een echte topper? Zo’n pm’er die zijn of haar hand er niet voor omdraait om de groep soepel te laten draaien? Die aandacht heeft voor ieder kind? Of die zich hard maakt voor een bijzonder project in de organisatie? Geef haar of hem dan nu op!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

DE VERKIEZING PEDAGOGISCH PROFESSIONAL VAN HET JAAR IS EEN INITIATIEF VAN BEROEPSVERENIGING PPINK EN VAKBLAD KINDEROPVANG.

Hoe werkt het?

Ben jij collega, ouder of leidinggevende, dan mag je een pm’er nomineren. Ga daarvoor naar www.​kinderopvangtota​al.​nl/​ verkiezing en vul het aanmeldformulier in. Insturen kan tot 15 december 2018.

Prijzen

Op 5 april 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt en is de prijsuitreiking. Dat gebeurt tijdens het openingscongres Week van het Jonge Kind, van het blad Kinderopvang. De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor het mooie beroep van pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Hij of zij mag meepraten bij de beroepsvereniging,

0
29

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.