Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘Pedagogisch coach is vooral uitdager’

Elke kinderopvangorganisatie moet vanaf 2019 volgens de Wet IKK een pedagogisch beleidsmedewerker/coach in huis hebben. Voor veel grote kinderopvangorganisaties is dit geen probleem. Zij zijn al gewend om coaching in te zetten op de werkvloer. Maar voor kleinere en middelgrote organisaties kan dit een uitdaging zijn. 'In veel gevallen zal de locatiemanager deze taak op zich nemen.'
Cisca Mikx
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.