Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oog voor het verlegen kind

Welke kenmerken van een kind in de kinderopvang voorspellen het welbevinden en de sociaal-emotionele ontwikkeling? Eén voorspeller die telkens naar voren is gekomen, is het temperament van het kind. Maar temperament is een breed begrip. Kan dit iets concreter worden gemaakt voor ouders en pedagogische professionals? Het NCKO heeft enige tijd geleden een studie uitgevoerd waarbij jonge kinderen werden gevolgd in de kinderopvang van hun eerste tot hun tweede levensjaar. Een nieuwe analyse van de gegevens uit deze studie geeft nu een nieuw antwoord op een vaak gestelde vraag.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.