Nieuw BSO-concept in 5 dagen

Een compleet nieuw bso-concept in één week? Kan dat? Jazeker! Acht pedagogisch medewerkers van KION Kinderopvang gingen, samen met kinderen, ouders, scholen en instanties, aan de slag met het thema Duurzaam & Groen en stampten binnen vijf dagen een inspirerend concept voor kinderen van zes tot tien jaar uit de grond.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker. Omdat kinderen de toekomst zijn, wil KION Kinderopvang ze spelenderwijs bewust maken van een duurzame wereld en laten zien hoe ze hieraan kunnen bijdragen. ‘We wilden niet maandenlang vergaderen met weinig direct resultaat,’ stelt directeur Marin van Schaick. ‘Daarom hebben we een groep pm’ers een week lang ondergedompeld in dit thema. We kozen een gemixt team: m/v, verschillende leeftijden, opleiding en werkervaring. Het team onderzocht de behoeften van kinderen en ouders, maakte plannen, toetste aannames en ideeën bij ouders, kinderen, scholen en experts en stelde ze zo nodig bij. Met de opgedane kennis hebben we

0
110

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.